U iznajmljenom stanu

Mostar - Opljačkana Brazilka, pustila u stan jednog muškarca, upao i drugi

Žena je pustila muškarca u stan, kada je izašla iz WC-a u stanu se nalazio i drugi muškarac.
Vijesti / Crna Kronika | 03. 04. 2024. u 09:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je u iznajmljenom stanu tijekom utorka opljačkana žena iz Brazila.

Kako se navodi u biltenu MUP-a HNŽ-a 02. travnja 2024. godine u 00:15 sati u PU Mostar obratila se M.D.S.(1992.) državljanka Brazila i prijavila kako je iznajmila stan u Ul. K. Zvonimira.

''U stan je pustila osobu koju je nedavno upoznala i dok je bila u WC-u vrativši se, u stanu je bila još jedna nepoznata muška osoba sa potkapom na glavi i pištoljem u ruci. Isti joj prilazi i stavlja pištolj na glavu te od nje traži da mu da novac što je ista i učinila'', navodi se u biltenu.

Nakon toga, osobe odlaze u nepoznatom pravcu, navodi se u priopćenju.

O svemu je upoznat Odjel kriminalističke policije te se poduzimajusve potrebne mjere i radnje na otkrivanju i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela.

Podsjetimo, krajem siječnja u Sarajevu su uhićene dvije maloljetne osobe zbog razbojništva koje počinili nad državljankom Rusije I.G. Državljanka Rusije od strane četvorice muškaraca opljačkana je u Mostaru u Franjevačkoj ulici.

"Djevojka rođena 2002. godine policiji je izjavila kako je na njena vrata pozvonio 'izvjesni E.' kojeg je upoznala na društvenim mrežama. Nakon što je otvorila vrata u stan su ušle još četiri muške osobe te istu fizički savladale i oborile na tlo. Izvršivši premetačinu stana Ruskinji su ukrali bankovne kartice, dvije putovnice i novac, nakon čega su se uputili u nepoznatom smjeru'', navedeno je tada iz MUP-a.

 

Kopirati
Drag cursor here to close